Положення про конфіденційність

В цьому Положенні про конфіденційність описаний порядок збору інформації про вас компанією Dow Chemical та її афілійованими особами (далі, - компанія Dow) під час відвідування вами веб-сайту (www.dow.com) та інших веб-сайтів компанії Dow, на яких відображено або міститься посилання на це Положення про конфіденційність.

Компанія Dow цінує вашу конфіденційність та публікує це Положення про конфіденційність, щоб пояснити, яку інформацію ми збираємо та яким чином компанія Dow може використовувати цю інформацію у разі вашої взаємодії із компанією Dow онлайн.

В деяких країнах використання вами веб-сайту компанії Dow може вважатися вашою згодою на використання компанією Dow цієї інформації. Якщо ви не хочете, щоб ми збирали або використовували вашу інформацію в порядку, який вказано в цьому Положенні про конфіденційність, не використовуйте наші веб-сайти та не надавайте нам вашу інформацію.

Будь ласка, приділіть кілька хвилин та перегляньте це Положення про конфіденційність. У разі виникнення будь-яких запитань щодо цього Положення, зверніться до нас.

Це Положення про конфіденційність включає в себе наступне:

Хто збирає вашу інформацію

Інформація, яку зібрано через www.dow.com, зберігається The Dow Chemical Company, Global Dow Center, 2211 HH Dow Way, Midland, Michigan 48674 та/або афілійованими особами компанії Dow. З компанією Dow можна зв'язатися за контактною інформацією, що надана в кінці цього Положення про конфіденційність.

Інформація, яку ми збираємо

Коли ви взаємодієте з компанією Dow онлайн або відповідаєте на маркетингові повідомлення компанії Dow, компанія Dow збирає вашу «Персональну інформацію», тобто інформацію, за допомогою якої вас можна ідентифікувати, або у разі поєднання цієї інформації з іншою інформацією, що доступна компанії Dow. Інформація, яку ми збираємо, включає в себе наступне:

Інформація, яку Ви надаєте.

  • Ми збираємо інформацію, яку ви нам надаєте, наприклад, коли заповнюєте онлайн форму, просите компанію Dow надати вам інформацію про продукцію або обслуговування клієнтів, або звертаєтесь із заявою про прийняття на роботу.
  • Така інформація включає ваше ім'я, електронну або фізичну адресу, або інші контактні дані, або інші записи або копії вашого листування з нами (включно із електронними листами).
  • Якщо ви підпишетеся на отримання електронних повідомлень від компанії Dow, ми отримаємо адресу вашої електронної пошти та будь-яку інформацію, що її стосується.
  • Якщо ви зв'язуєтеся з компанією Dow за допомогою функції «Зв'язатися з нами», ми збираємо інформацію, яку ви надаєте при заповненні форми «Зв'язатися з нами».

Додаткова інформація.

  • У деяких випадках компанія Dow також може збирати інформацію про вас з інших джерел та поєднувати інформацію, яку ви надаєте нам онлайн, з іншою інформацією, яку ми отримуємо в рамках ваших відносин з компанією Dow.
  • Наприклад, якщо ви є клієнтом або постачальником компанії Dow, ми можемо використовувати інформацію, яку ви надали нам онлайн, та ту, яку ми отримали в рамках наших ділових стосунків, з метою покращення вашого використання сайту.

Інформація, яку нам надсилає ваш веб-браузер.

  • Як і багато веб-сайтів, ми збираємо інформацію, яку автоматично надсилає нам ваш веб-браузер.
  • Ця інформація, як правило, включає в себе адресу вашого Інтернет-протоколу (IP), інформацію про вашого Інтернет-провайдера, назву та версію вашої операційної системи та веб-браузера, дату та час вашого відвідування, сторінку, з якої ви перейшли на веб-сайт компанії Dow, та сторінки, які ви відвідали.

Файли сookies та інші технології.

  • Компанія Dow може використовувати технологію «cookie» на цьому веб-сайті; Файл cookie, - це текстовий файл, що містить інформацію, яка надсилається веб-сайтом та зберігається на жорсткому диску комп'ютера або у тимчасовій пам'яті.
  • Ви можете будь-коли змінити налаштування файлів cookie у своєму веб-браузері або видалити наші файли cookie.
  • Ми використовуємо файли cookie для збереження ваших налаштувань на наших веб-сайтах або для збирання статистики стосовно кількості відвідувачів наших веб-сайтів та запитів щодо файлів, типів браузерів, що були використані, та інших сукупних даних.
  • Компанія Dow також використовує прозорі пікселі (наприклад, GIF, PNG тощо), щоб керувати онлайн рекламою, збираючи інформацію, яка пов'язана з рекламою, що залучає трафік на наші веб-сайти.
  • Специфічні типи файлів cookie, які використовуються на нашому веб-сайті, включають наступні:

Наші файли cookie та файли cookie сторонніх осіб

Технічні файли cookie

Технічні файли cookie - це файли, які необхідні для правильного відображення інформації на веб-сайті або для передачі веб-повідомлень іншим способом. Вони не використовуються у будь-яких інших цілях, і, як правило, встановлюються безпосередньо власником або оператором веб-сайту.

Технічні файли cookie можна розділити на:

  • Навігаційні файли cookie та файли cookie для сесії: Ці файли cookie забезпечують звичайну навігацію та використання сайту (наприклад, дозволяють проводити аутентифікацію доступу до зон з обмеженим доступом);
  • Аналітичні файли cookie: Ці файли cookie використовуються для збору сукупної інформації про кількість відвідувачів та про використання ними сайту.
  • Функціональні файли cookie: Ці файли cookie дозволяють користувачеві переглядати сторінку за заздалегідь визначеними критеріями (наприклад, мова, продукти, що вибрані для перегляду та ін.) з метою поліпшення запропонованої послуги.

Профілюючі файли сookie

Профілюючі файли cookie призначені для створення профілів користувачів і використовуються для надсилання рекламних повідомлень онлайн відповідно до уподобань, які користувач зазначає під час навігації.

Файли cookie, що належать компанії або третім особам, ретельно вибираються та перевіряються та використовуються для забезпечення того, щоб маркетингові повідомлення, які отримують через сайт або інші веб-сайти, що використовуються Компанією для передачі рекламних повідомлень, відповідали вподобанням відвідувача. Це дає змогу пропонувати відповідні повідомлення на основі попередніх відвідувань сайту, часто відвідуваних сторінок та інших даних, що стосуються відвідувача. Веб-сайти компанії Dow використовуватимуть профілюючі файли cookie лише за вашою попередньою згодою.

Файли сookie, що використовуються на веб-сайтах компанії Dow

Повний список файлів cookie, які можна знайти на веб-сайтах компанії Dow, наведений нижче. Для файлів cookie третіх сторін, компанія Dow або організації, які здійснюють підтримку, не встановлюють, не допомагають у визначенні або не визначають те, що постачальник вважає інформацією, що не дозволяє ідентифікувати особу, а також не визначають згоду або не керують механізмами надання згоди. Зрештою, ці файли cookie постачаються сторонніми особами, які контролюють право оновлювати ціль або призначення кожного файлу.

НАШІ ФАЙЛИ COOKIE
Категорія Тип Тривалість Мета
Технічний Браузерний/Сесія Сесія Вони використовуються лише з метою забезпечення правильного функціонування сайту та покращення запропонованого сервісу, а також спрощення перегляду веб-сторінок на основі переліку критеріїв, що вказані відвідувачем (наприклад, мова, країна, формування інформації та/або продуктів, що вибрані для покупки). Вони видаляються після закриття веб-браузера.
Технічний Функціональний Постійний Вони використовуються, коли користувач натискає кнопку «Приймаю» у повідомленні про використання файлів cookie. Вони зберігаються, щоб сховати це повідомлення під час наступного відвідування сайту.
ФАЙЛИ COOKIE ТРЕТІХ СТОРІН
Категорія Тип/Постачальник Тривалість Мета Політика конфіденційності та право на відмову
Аналітичні файли cookie Adobe Analytics Сесійні та постійні (2 роки) Призначення цих файлів cookie полягає у диференціюванні запитів від різних веб-браузерів та зберіганні корисної інформації, яку додаток може використовувати пізніше. Їх також можна використовувати для пов'язування інформації, яку переглядав користувач, з ідентифікаторами користувачів, що не дозволяють визначити особу. Зокрема, ці файли cookie використовуються для анонімного визначення нових відвідувачів, допомагають аналізувати дані про історію відвідувань та відстежувати історію активності на веб-сайті, наприклад, реагування на певні кампанії. Згідно даних Adobe, ці файли cookie видаляються після закриття веб-браузера.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/policy.html

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

Adobe Audience Manager 5 місяців Цей файл cookie присвоює відвідувачеві сайту унікальний ідентифікатор, який допомагає Audience Manаger виконувати такі основні функції, як ідентифікація відвідувачів, синхронізація ідентифікаторів, сегментація, моделювання, звітність тощо.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/policy.html

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

everesttech.net / Adobe Marketing Cloud 2 години - 2 роки Такі файли cookie для обміну оголошеннями синхронізують ідентифікатор користувача Media Optimizer з платформою обміну оголошеннями партнера та фіксує дату.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/policy.html

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

Omniture / Adobe Marketing Cloud 2 роки Такі файли cookie використовуються для відстеження відвідувачів сайту шляхом присвоєння кожному відвідувачеві унікального ідентифікатора відвідувача. В ідеалі, це має бути постійний файл cookie з тривалим періодом дії.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/policy.html

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

Google Analytics Постійний (10 хвилин і 2 роки) Вони використовуються для анонімного контролю поведінки відвідувачів на сайті з метою підготовки статистики, а також дозволяють компанії Dow оптимізувати роботу сайту та запропонувати краще використання сайту.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

AddThis 1 рік Ці файли cookie використовуються для підготовки аналітичних звітів за допомогою того, що постачальник описує як сукупні дані стосовно соціального контенту сторінки, який передбачає обмін. Ці файли призначені для відстеження кількості спільно використовуваних сторінок за допомогою «AddThis».

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням http://www.addthis.com/privacy/opt-out

Facebook 1 тиждень - 2 роки Вони використовуються для визначення ефективності рекламних кампаній підприємств, які використовують продукти Facebook. Ці файли cookie допомагають розміщувати й оцінювати рекламні повідомлення в різних веб-браузерах та на різних пристроях, які використовує одна і та сама особа. Вони також допоможуть вам відмовитися від перегляду оголошень з Facebook з урахуванням ваших дій на сторонніх веб-сайтах.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням https://www.facebook.com/help/164968693837950?helpref=faq_content

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням https://www.facebook.com/policies/cookies/

Coveo 2 роки Ці файли cookie використовуються для відстеження всіх взаємодій з інструментом пошуку Coveo. Випадкове унікальне значення генерується, коли користувач відвідує сайт, яке використовується для збереження відповідних показників, наприклад, кількість окремих користувачів, які надіслали запит або натиснули на посилання.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням https://www.coveo.com/privacy

Twitter 1 тиждень - 2 роки Ці файли cookie збирають дані за допомогою різних плагінів та інструментів інтеграції, які в основному використовуються для відстеження та таргетингу оголошень.

Щоб отримати додаткову інформацію або відмовитися, перейдіть за посиланням https://business.twitter.com/en/help/ads-policies/other-policy-requirements/interest-based-opt-out-policy.html

Профілюючи файли cookie Google DoubleClick 540 днів Ці файли cookie використовуються для вибору рекламних повідомлень в Інтернеті на підставі того, що цікаво відвідувачу, відповідно до інформації, яка зібрана під час перегляду веб-сторінок, а також для недопущення перегляду раніше відображених оголошень. Для кожного продавця вимагається згода на використання файлів cookie.

Щоб отримати додаткову інформацію та відмовитися, перейдіть за посиланням https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням https://support.google.com/dfp_premium/answer/2839090?hl=en

Facebook 90 днів Ці файли cookie вимагають згоди та використовуються для вибору рекламних повідомлень у Facebook відповідно до уподобань та інтересів користувача на підставі інформації, що зібрана під час перегляду веб-сайту. За даними продавця, ці рекламні оголошення відображаються за допомогою того, що вони визначають як інформацію, яка не дозволяє визначити особу.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням https://www.facebook.com/help/164968693837950?helpref=faq_content

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням https://www.facebook.com/help/568137493302217

AddThis 1 рік Ці файли cookie використовуються для відстеження замаскованих дій та дозволяють маркетологам надавати більш цільову онлайн-рекламу. Вони, зазвичай, представлені на сайтах, щоб дозволити користувачам обмінюватися контентом у різних мережах та платформах обміну.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням http://www.addthis.com/privacy/opt-out

Adobe Marketing Cloud 2 роки Вони використовуються для зберігання унікальних ідентифікаторів відвідувачів, що використовуються Marketing Cloud Solutions. Вони відстежують відвідувачів на різних доменах компанії Dow і дозволяють обмінюватися даними між різними рішеннями Experience Cloud, а також допомагають персоналізувати та покращити ефективність веб-сайту.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/policy.html

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

Adobe Target 2 роки Ці файли cookie використовуються для визначення ефективності та підготовки статистики використання маркетингового контенту.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/policy.html

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

YouTube 9 місяців - 2 роки Вони використовуються компанією Google для зберігання уподобань користувачів та в інших цілях, зазначених продавцем.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням https://policies.google.com/technologies/cookies

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Oracle Eloqua 2 роки Вони використовуються для зберігання унікального ідентифікатора клієнта Eloqua (GUID), який використовується для ідентифікації відвідувачів сайту. Крім того, якщо форма надсилається на сайт, відправлена інформація буде асоційована з файлом cookie Eloqua у веб-браузері та буде використовуватися для персоналізації комунікації та відстеження сторінок, які ви відвідали.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням https://www.oracle.com/legal/privacy/marketing-cloud-data-cloud-privacy-policy.html

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням https://www.oracle.com/marketingcloud/opt-status.html

Amobee (раніше Adconian Media Group) 6 годин - 4 роки Ці файли cookie використовуються для пропонування ціни в режимі реального часу для продажу цільовій аудиторії рекламного простору відповідно до профілів поведінки користувачів.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням https://www.amobee.com/trust/technology/#cookies

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням http://www.amobee.com/trust/consumer-opt-out

Quantserve 10 місяців Вони використовуються для відстеження поведінки на веб-сайті. Зрештою, цей файл cookie постачається сторонньою особою, яка контролює право оновлювати ціль або призначення кожного файлу.

Щоб отримати додаткову інформацію та відмовитися, перейдіть за посиланням https://www.quantcast.com/opt-out/

Quantcast 1 рік Ці файли cookie використовуються для визначення рейтингу веб-сайтів, а дані, які вони збирають, - для сегментації аудиторії та цільової реклами.

Щоб отримати додаткову інформацію та відмовитися, перейдіть за посиланням https://www.quantcast.com/opt-out/

TripleLift 1-2 місяці Вони надають рекламні послуги аудиторії на місцевому рівні.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням https://triplelift.com/privacy/

Щоб відмовитися, перейдіть за посиланням https://triplelift.com/consumer-opt-out/

IPONWEB 1 рік Ці файли cookie використовуються для забезпечення платформи у режимі реального часу для пропонування ціни за цільову онлайн рекламу.

Щоб отримати додаткову інформацію та відмовитися, перейдіть за посиланням http://www.bidswitch.com/policies/

QUMU 30 років Вони використовуються для того, щоб зробити використання Qumu більш зручним і персоналізованим. Файли cookie допомагають краще зрозуміти поведінку та уподобання користувачів, а також порядок використання відео ресурсу.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням https://qumu.com/en/privacy/

LinkedIn 1 день - 1 рік Ці файли cookie збирають анонімні дані, що пов'язані з відвідуванням веб-сайту користувачем, наприклад, кількість відвідувань, середній час, витрачений на веб-сайті та завантажені сторінки, з метою демонстрації цільових рекламних оголошень.

Щоб отримати додаткову інформацію та відмовитися, перейдіть за посиланням https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy

Видалення файлів сookie, Параметри відстеження та поправки до закону штату Каліфорнія «Про захист персональних даних» щодо заборони відслідковування

Ви можете встановити параметри веб-браузера або операційної системи, щоб обмежити певне відстеження або відхиляти файли cookie, але в такому випадку ви не зможете користуватися певними функціями сайту. Додаткова інформація про видалення та/або відключення браузеру або операційної системи від прийому файлів cookie або контролю ваших налаштувань щодо відстеження знаходиться у вашому веб-браузері або на веб-сайті операційної системи, або у розділі «Довідка».

Наша система може не відповідати на запити «Не відслідковувати» або заголовки деяких або усіх веб-браузерів. Крім того, система компанії Dow не збирає жодної інформації, за допомогою якої можна встановити будь яку конкретну особу на підставі її звичайної діяльності в Інтернеті. Насправді, можливість фактичного дискретного відстеження виникає лише за умови відкритого надання індивідуальної інформації (наприклад, шляхом заповнення форми Зверніться до нас) користувачем. Для отримання додаткової інформації про використання файлів cookie або інших технологій для демонстрації більш релевантної реклами та ознайомлення із вашим вибором, щодо заборони використання такої інформації певними постачальниками послуг, перейдіть за посиланнями http://www.aboutads.info/choices/ та https://support.google.com/analytics/answer/600424.

На вашому мобільному пристрої ви також можете налаштувати параметри конфіденційності та реклами, якщо ви хочете отримувати більш релевантну рекламу.

Аналітика.

  • Компанія Dow користується аналітичними веб-службами, включаючи продукти Adobe Experience Cloud, що надаються компанією Adobe Systems Incorporated («Adobe») та Google Analytics, що надається Google, Inc. («Google»).
  • Ці аналітичні служби використовують файли cookie (текстові файли, що розміщені на вашому комп'ютері), щоб допомогти компанії Dow зрозуміти, яким чином ви використовуєте наш веб-сайт. Інформація, яку генерують файли cookie, про те, яким чином ви використовуєте веб-сайт (включаючи вашу IP-адресу), передається компаніям Adobe та Google та зберігається ними на серверах в: США (Adobe); США та інших країнах (Google).
  • Adobe та Google використовуватимуть цю інформацію для надання даних про використання вами веб-сайту, що дозволяє створювати звіти про діяльність веб-сайту для операторів веб-сайтів, а також надавати інші послуги, які пов'язані з діяльністю веб-сайтів та використанням Інтернету.
  • Adobe та Google також можуть передавати цю інформацію третім особам у разі наявності відповідних вимог діючого законодавства або у разі, якщо такі треті особи обробляють інформацію від їх імені.
  • Adobe та Google не пов'язують вашу IP-адресу з будь-якими іншими даними, що зберігаються будь-якою з цих з компаній.
  • Ви можете відмовитися від використання файлів cookie, встановивши відповідні налаштування у вашому веб-браузері, однак, будь ласка, зауважте, що у такому випадку ви, можливо, не зможете користуватися усіма функціями цього веб-сайту. Користувачі з Німеччини можуть повністю відмовитися від відстеження Google Analytics за наступним посиланням: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.
  • Компанія Dow залучає Qualtrics, стороннього постачальника дослідницьких послуг, з метою отримання якісної інформації щодо думок користувачів своїх веб-сайтів. Заповнення форми опитування не є обов'язковим для перегляду веб-сайту компанії Dow, та виконується виключно на розсуд користувача. Будь-які надані дані передаються та зберігаються Qualtrics на серверах у США.
  • Компанія Dow використовує інші периферійні технології, які доповнюють dow.com, але не є його частиною. Наприклад, Oracle Eloqua, платформа автоматизації маркетингу, яка розгортає поштові кампанії та розміщує відповідні цільові сторінки, та QUMU, корпоративна відео платформа, яка розміщує та передає відео у режимі реального часу та за запитом. Обидві системи аналогічно дотримуються стандартів відстеження, які вказані для інших технологій вище.

Ремаркетинг.

  • Цей веб-сайт використовує ремаркетингові сервіси, такі як Google AdWords, Facebook, LinkedIn, DoubleClick, AddThis та інші для розміщення реклами на сторонніх веб-сайтах (включаючи Google) для попередніх відвідувачів нашого сайту.
  • Ці ремаркетингові сервіси можуть використовуватися різними способами, зокрема:
    • Реклама серед попередніх відвідувачів, які не виконали завдання на нашому сайті, наприклад, використання контактної форми для здійснення запиту, або серед попередніх відвідувачів, які переглянули інформацію про наші продукти.
    • Відображення реклами на сторінці результатів пошуку Google, сайту в Google Display Network або у соціальній мережі.
    • Сторонні постачальники, включаючи Google, можуть використовувати файли cookie для демонстрації оголошень з урахуванням попередніх відвідувань веб-сайту компанії Dow.
  • Ви можете встановити рекламні налаштування Google на сторінці Рекламні налаштування Google (Google Ad Preferences), а якщо хочете, можете відмовитися від реклами на основі інтересів, визначених лише за допомогою налаштувань файлів cookie або назавжди за допомогою плагіна браузера.

Додаткова інформація для користувачів з країн ЄС

Закони про захист даних в Європі вимагають від компанії Dow розкривати додаткову інформацію стосовно Персональних даних, що отримані від європейських користувачів, і обмежувати використання цієї інформації компанією Dow у певні способи. У цьому розділі міститься додаткова інформація, що стосується Персональних даних європейських користувачів, яка може не бути дійсною для користувачів інших географічних регіонів.

Правові підстави для обробки.

Компанія Dow має право обробляти Персональні дані європейських користувачів тільки за умови, що така обробка:

  • Необхідна для виконання договору з вами, наприклад:
    • Виконання зобов'язань компанії Dow за будь-якими угодами між нами щодо інформації, продуктів та послуг, які ви можете запитувати у компанії Dow;
    • Обробка заявки на отримання роботи; або
    • Для виконання будь-яких інших угод між нами.
  • Є необхідною для виконання юридичних зобов'язань компанії Dow, наприклад, для виконання наших податкових зобов'язань та зобов'язань з бухгалтерського обліку.
  • Є необхідною для реалізації законних бізнес інтересів компанії Dow або третьої сторони, якщо таке використання відповідає основним правам громадян відповідно до європейського законодавства, наприклад:
    • Забезпечити для вас ефективне обслуговування або технічну підтримку, наприклад, у разі отримання компанією Dow інформаційного запиту від вас;
    • Передати вам інформацію стосовно здоров'я та безпеки, застосовного законодавства або інструкції з користування нашими продуктами;
    • Покращити контент, функціональність, ефективність, безпеку та зручність використання нашого веб-сайту;
    • Повідомити вас про зміни у нашому бізнесі, продукції, послугах або нашому веб-сайті;
    • Укласти комерційні угоди, включаючи придбання та продаж продукції компанії Dow, або реорганізувати бізнес, включаючи продаж, передачу, зміну в управлінні або злиття активів або підприємств компанії Dow.
  • За умови надання вами дійсної згоди, яку вами не відкликано, наприклад, дозвіл компанії Dow на розміщення файлів cookie на вашому комп'ютері або використання вашої контактної інформації для реклами.

Права суб′єкту даних.

Європейські користувачі цього веб-сайту мають законне право вимагати від компанії Dow вжити конкретних заходів стосовно їхніх Персональних даних, зокрема:

  • Право вимагати доступ до ваших Персональних даних, включаючи право на отримання від компанії Dow підтвердження факту використання компанією Dow ваших особистих даних;
  • Право на виправлення чи видалення ваших Персональних даних;
  • Право заперечувати або обмежувати використання ваших Персональних даних компанією Dow, наприклад, якщо така інформація неточна або більше не потрібна;
  • Право на передачу ваших Персональних даних компанією Dow іншій стороні;
  • Право заборонити використання ваших Персональних даних для автоматичного прийняття рішень або профілювання;
  • Право відкликати будь-яку згоду, яку ви раніше надали компанії Dow щодо збору або використання ваших Персональних даних; і
  • Право подати скаргу до контролюючого органу.

Міжнародна передача даних.

Інформація, яку компанія Dow отримує від вас, буде передана та зберігатиметься у пункті призначення за межами Європейської Економічної Зони («ЄEЗ»). Таку інформацію можуть обробляти співробітники за межами ЄЕЗ, які працюють для нас, або іншими суб'єктами, які виконують обробку даних від нашого імені. Компанія Dow уклала угоди про міжнародну передачу даних відповідно до стандартних договірних положень Європейської комісії з метою надання відповідних гарантій щодо передачі такої інформації. Ви можете надіслати запит на отримання копії стандартних договірних положень, звернувшись до контактної особи з питань конфіденційності інформації у вашому регіоні, що вказана нижче.

Зберігання даних.

Компанія Dow оброблятиме та зберігатиме ваші Персональні дані протягом наших відносин з вами, які можуть бути довгостроковими, а також доти, доки це буде необхідно для виконання наших договірних та юридичних зобов'язань. Компанія Dow видалить ваші дані:

  • Якщо вони більше не є необхідними для цілей, для яких вони збиралися та оброблялися;
  • За вашим запитом або запереченням, за умови відсутності суттєвих юридичних підстав, які вимагають від компанії Dow збереження такої інформації;
  • Якщо це необхідно для дотримання юридичних зобов'язань компанії Dow; і
  • Якщо ми збираємо інформацію на підставі вашої згоди після того, як ви відкликали її.

Будь-які запити або запити, що стосуються обробки інформації з ЄС компанією Dow, можна надіслати, зв'язавшись з нами.

Як компанія Dow може використовувати та розповсюджувати ваші Персональні дані

Відповідно до чинного місцевого законодавства компанія Dow може використовувати Персональні дані, які ми збираємо через наш веб-сайт, із будь-якою законною комерційною метою, включаючи, зокрема, наступне:

  • надання продукції, інформації та послуг, які ви запитуєте;
  • забезпечення для вас ефективного обслуговування або технічної підтримки;
  • передача вам інформації стосовно здоров'я та безпеки, застосовного законодавства чи інструкцій з користування нашими продуктами;
  • покращення контенту, функціональності, ефективності та зручності використання нашого веб-сайту;
  • покращення нашої маркетингової та рекламної діяльності;
  • надання технічної підтримки та усунення несправностей; і
  • з метою покращення безпеки, надання кредитів та запобігання шахрайства;
  • з будь-якою іншою метою, яка зазначена у відповідному положенні про конфіденційність чи іншій угоді, яку ви, можливо, уклали з компанією Dow.

Компанія Dow може на власний розсуд використовувати або розкривати сукупні або анонімні дані про наших користувачів, якщо вони не дозволяють визначити будь-яку особу.

Компанія Dow може передавати вашу інформацію афілійованим особам компанії Dow з метою, яка зазначена в цьому Положенні про конфіденційність. Компанія Dow також може передавати вашу інформацію третім особам у конкретних випадках, наприклад:

  • Нашим постачальникам послуг. Ми можемо передавати ваші Персональні дані компаніям чи організаціям, включаючи дочірні компанії, афілійовані та інші організації, які надають послуги від нашого імені, наприклад, постачальники послуг з маркетингу та підтримки веб-сайтів.
  • Бізнес операції та передача прав. Компанія Dow може купувати, продавати, формувати або іншим способом реорганізовувати одне чи більше своїх підприємств або продавати акції чи активи, наприклад, в рамках продажу, злиття, реорганізації чи ліквідації. Такі угоди можуть передбачати розкриття вашої інформації потенційним покупцям або партнерам, які уклали з компанією Dow угоду про конфіденційність.
  • Дотримання законів та захист наших прав та прав інших осіб. Ми можемо розкривати Персональні дані, якщо ми добросовісно вважаємо, що розкриття відповідає вимогам законодавства, судовому наказу чи повістці. Ми також можемо розкривати Персональні дані в рамках співпраці з державним розслідуванням; щоб запобігти або розслідувати можливий злочин, наприклад, шахрайство чи крадіжку Персональних даних; щоб впровадити чи реалізувати наші умови використання чи інші угоди; або з метою захисту наших власних прав або майна або прав, майна чи безпеки наших або інших користувачів.

За винятком випадків, що описані вище, компанія Dow не надає або не продає ваші Персональні дані третім особам.

Місцезнаходження інформації

Компанія Dow - це глобальна організація, головний офіс якої розташований в США. Наші сервери, бази даних та постачальники послуг розташовані в США та інших країнах. У різних країнах існують різні закони та вимоги щодо конфіденційності, а деякі країни, включаючи США, можуть надавати менший правовий захист вашій Персональній інформації, ніж інші. Якщо ви заперечуєте проти передачі вашої інформації до США, будь ласка, не використовуйте веб-сайт компанії Dow або не надавайте компанії Dow таку інформацію.

Використання спеціальних можливостей або областей нашого веб-сайту

Це Положення про конфіденційність може бути доповнено додатковими заявами про конфіденційність, які можуть стосуватися окремих веб-сайтів або функцій компанії Dow, наприклад, наших інвесторів та сайтів з пошуку вакансій. Веб-сайти компанії Dow можуть містити спеціальні функції, наприклад опитування, ліцензований контент, Інтернет-магазини або захищені паролем області, наприклад, ті, що призначені лише для клієнта або для пошуку вакансій. Щодо таких областей або веб-сайтів можуть діяти додаткові умови використання чи положення про конфіденційність, в яких можуть бути додатково вказані Персональні дані, які компанія Dow може збирати у таких областях, а також причина збору та можливі варіанти використання такої інформації.

Якщо ви зареєструєтесь для користування спеціальною функцією або захищеною паролем областю, вас можуть попросити надати згоду на виконання додаткових умов, що регулюють використання спеціальної функції або області, яка захищена паролем. У таких випадках вам може бути запропоновано чітко погодитися на виконання додаткових умов, наприклад, відмітити відповідне поле або натиснути на кнопку з позначкою «Я згоден(на)». (Цей тип угоди відомий як «угода за кліком».) Якщо будь-яка з умов угоди за кліком або іншої угоди укладеної з нами відрізняється від умов цього Положення про конфіденційність, умови угоди мають переважну юридичну силу.

Конфіденційність інформації про дітей

Веб-сайт компанії Dow не призначений для використання дітьми віком до 16 років, тобто компанія Dow свідомо не збирає інформацію про дітей з метою продажу або реклами нашої продукції чи послуг. Діти у віці до 16 років не можуть надавати інформацію компанії Dow на нашому веб-сайті або через нього, а якщо ми дізнаємось, що отримали інформацію від дитини віком до 16 років, ми видалимо цю інформацію.

Компанія Dow може запроваджувати навчальні наукові програми для студентів та викладачів у наших громадах, але ми не запрошуємо неповнолітніх звертатися до нас або надавати нам Персональні дані. Інформація для реєстрації або дослідницька інформація приймається від відвідувачів, які досягли віку 18 років. Батьки або законні опікуни можуть зареєструватися для отримання інформації або участі в дослідженні від імені своїх дітей.

Якщо вам відомо, що дитина віком до вісімнадцяти років надіслала Персональні дані компанії Dow, будь ласка, негайно зв'яжіться з нами, і ми докладемо усіх зусиль, щоб терміново видалити цю інформацію з наших систем.

Безпека

Ми вживаємо комерційно прийнятних запобіжних заходів для захисту конфіденційності, цілісності та безпеки вашої Персональної інформації. Ми закликаємо користувачів бути обережними при використанні Персональних даних під час користування Інтернетом.

Захист SSL. Багато сайтів компанії Dow, включно із dow.com, можуть забезпечити безпечне з'єднання між вашим комп'ютером та нашим сервером. Ми використовуємо технологію шифрування, яка називається Secure Socket Layers (SSL). Безпечне з'єднання підтримується, поки ви не вийдете з безпечної зони сайту. Хоча ми використовуємо SSL-шифрування для забезпечення конфіденційності Персональної інформації, оскільки її передають по Інтернету, слід зазначити, що в Інтернеті «ідеальної безпеки» не існує, а отже ми не можемо гарантувати безпеку передачі Персональної інформації через Інтернет.

Захист паролем. Ви несете відповідальність за забезпечення конфіденційності ваших паролів. Ми маємо право припускати, що кожен, хто здійснює доступ до одного з наших веб-сайтів за допомогою вашого пароля, має право на такі дії. Ви несете виняткову відповідальність за діяльність будь-кого, хто здійснює доступ до нашого веб-сайту за допомогою вашого пароля, навіть якщо така особа не має вашого дозволу на такий доступ. Якщо у вас є підстави вважати, що ваш пароль вкрадено або використовується без авторизації, ви повинні негайно його змінити за допомогою функцій сайту або повідомити компанію Dow про те, що ваш обліковий запис зламано.

Зовнішні посилання

Деякі наші веб-сайти можуть містити посилання на інші веб-сайти в Інтернеті, які компанія Dow не контролює та якими не керує. Такі посилання не вважаються підтвердженням компанією Dow таких веб-сайтів, відображуваного контенту або осіб чи організацій, що пов'язані з ними. Відвідавши веб-сайт, посилання на який міститься на веб-сайті компанії Dow, ви підтверджуєте, що компанія Dow розміщує такі посилання лише для вашої зручності, та погоджуєтеся, що компанія Dow не несе відповідальності за контент на таких веб-сайтах. Зовнішні сайти діють за власними умовами та політиками, та не регулюються Положенням про конфіденційність, Загальними положеннями та умовами використання, Положенням про доступність або іншими умовами та політиками компанії Dow.

Зміни до цього Положення про конфіденційність

Ми залишаємо за собою право вносити зміни до цього Положення про конфіденційність та відповідної ділової практики будь-коли, шляхом публікування оновленого тексту на цьому сайті та оновлення дати набрання чинності внизу цієї сторінки. Оскільки ми додаємо нові функції на наших веб-сайтах, розробляємо нові політики компанії Dow або приймаються нові відповідні закони, нам, можливо, буде необхідно оновити чи переглянути це Положення про конфіденційність. Ми залишаємо за собою право зробити це будь-коли без попереднього повідомлення шляхом публікації нової версії на нашому веб-сайті. Ці зміни починають діяти з дати публікації нової версії на нашому веб-сайті.

У разі внесення до цього Положення про конфіденційність будь-яких змін, які суттєво змінюють порядок обробки нами ваших Персональних даних, ми докладемо усіх зусиль, щоб негайно повідомити вас про це за допомогою належних засобів.

Ваш вибір

Ми поважаємо ваше право вибору щодо способу взаємодії з компанією Dow та обсягу Персональних даних, які ви надаєте компанії Dow. У деяких випадках ми просимо вас вказати свій вибір під час збору нами ваших Персональних даних. Якщо ви раніше погодилися на отримання електронних листів або маркетингових повідомлень від компанії Dow, ви можете будь-коли відмовитися, скориставшись функцією скасування підписки, посилання на яку міститься в наших електронних листах.

Доступ, оновлення або виправлення ваших Персональних даних

Якщо ви створили обліковий запис або особистий профіль на одному з наших веб-сайтів, ви можете мати доступ до певної частини або усіх ваших Персональних даних та оновлювати їх в налаштуваннях облікового запису або на сторінці профілю. Якщо ви хочете отримати, оновити чи виправити іншу персональну інформацію, зв'яжіться з нами. Ми зв'яжемося з вами і можемо попросити вас надати додаткову інформацію, щоб підтвердити вашу особу. У більшості випадків ми будемо оновлювати інформацію за запитом. Однак у деяких випадках ми можемо обмежити або відхилити ваш запит, якщо це дозволено або вимагається законом, або якщо ми не можемо підтвердити вашу особу.

Зв'язатися з компанією Dow

Якщо у вас є будь-які питання стосовно цього Положення про конфіденційність або наших правил забезпечення конфіденційності, ви можете зв'язатися з нами по телефону за номерами, переліченими за посиланням https://www.dow.com/en-us/contact. Ви також можете зв'язатися з нами по електронній пошті. Ви також можете надіслати нам листа за адресою:

У США:
Компанія Dow Chemical
Директор з питань конфіденційності
2211 H.H. Dow Way
Midland, Michigan 48674
FGLPRIV@dow.com

У Канаді:
Dow Chemical Canada ULC.
Директор з питань конфіденційності
2100- 450 1 ST SW Calgary AB T2P 5H1
403-267-3527
burt@dow.com

DowAgroSciencesCanada Inc.
Директор з питань конфіденційності
2100- 450 1 ST SW Calgary AB T2P 5H1
403-735-8861
saudette@dow.com

В Європі:
Dow Benelux Integrated Center B.V.
Dow Customer Information Group
Herbert H. Dowweg 5
4542 NM Hoek, Нідерланди

В Азійсько-Тихоокеанському регіоні:
Dow Chemical MalaysiaSdnBhd
Level 6, CP Tower,Jalan16/11
PusatDagang, Section 16
46350PetalingJaya
SelangorDarulEhsan
Малайзія

У Латинській Америці:
DowQuimicaS.A.
RuaAlexandre Dumas 1671
ChacaraSanto Antonio
São Paulo
Бразилія 04717-903

Якщо ви маєте сумніви щодо неналежного використання вашої формації будь-якою особою, що афілійована з компанією Dow, ви також можете звернутися до компанії Dow за допомогою Гарячої лінії з питань етики. Подзвонити на Гарячу лінію з питань етики компанії Dow можна за безкоштовним номером 24 години на добу, 7 днів на тиждень, по всьому світу. Доступна багатомовна підтримка. На Гарячу лінію з питань етики також можна звернутися за допомогою онлайн-форми, яка надає можливість надіслати письмовий звіт. Крім того, у вас завжди є можливість звернутися до Відділу етики та нормативно-правової відповідності за номером 989-636-2544 або написати електронного листа за адресою Ethics@Dow.com.

Дата введення в дію: 11 травня 2018 року